Anjalla ja Karilla täysihoidossa

Matkustin Pirkon kanssa Sodankylän SM-hiihtosunnistuksiin junalla. Majoituksen, kuljetukset  ja yllättäen myös täysihoidon saimme Luostolla Koskisten kelo-osakehuvilassa Luoston Pungelma E, joka sijaitsee Aarnitie 2:ssa – viiden tähden majoitus Anjan loihtimin herkuin.
Kiitos Anja ja Kari!
Oheisena muutama kuva

Näkymä Luostolle

Alakerran olo/ruokahuoneesta näkymä Luostolle. Yläkerrassa on makuuhuone, TV-huone, toinen WC, erinomaiset löylyt antava sauna ja iso parveke.

 

Pihasta ladulle ja takaisin

Pihasta ladulle ja takaisin. Anjalle oli hiihtokilometrejä kertynyt jo reilusti yli 1000, Pirkkokin hiihti 275 km!

 

Karia, Anjaa ja Pirkko kiinnostavat uutiset - takana takka ja sen vierestä pääsee makuuhuoneisiin - molemmissa muun muassa runsaat kaappitilat!

Karia, Anjaa ja Pirkko kiinnostavat uutiset – takana takka ja sen vierestä pääsee alakerran makuuhuoneisiin – molemmissa muun muassa runsaat kaappitilat!

 

 

Nousu Lampivaaran majalle kannattaa, kun on mukavaa matkaseuraa, ladut on hyvin hoidettu, näkymät hivelevät, aurinko porottaa,   kupponen lämmikettä sisuksissa ja sieltä alkavat alamäet neljään suuntaan

Nousu Lampivaaran majalle kannattaa, kun on miellyttävää matkaseuraa, ladut ovat hyvin hoidettu, näkymät hivelevät, aurinko porottaa, kupponen lämmikettä sisuksissa ja alamäet neljään suuntaan odottavat!

Mitäköhän Kari on ostanut?

Mitäköhän Kari on ostanut?

Anjan tötterot!

Anjan näyttävät ja maistuvat tötterot!

P44

Ukkolavun latu polveilee mukavasti!

Ukko-lavun latu polveilee mukavasti!

 

 

Anjan mansikkaviini oli makeaa!

Anjan valmistama mansikkaviini oli makoisaa ja maistui saunan päälle!