Syyskokous, Prätkät, Viinit…

Otsikkokuvassa Masa, Merja, Irma, Eeva ja Satu seuraavat esittelyä!

Syyskokouksessa 18.10.2018 klo 18 Lahden Ranch Clubilla suunniteltiin ensi vuotta ja kurkotettiinpa jopa vuoteen 2020. Seura jatkaa samalla ’miehistöllä’ ja samoin tavoittein kun aiemminkin!
SOC Asikkala muun muassa maksaa edelleen SM-kisojen ja kansallisten (15) osanottomaksut sekä korvaa matkakuluja SM-kisoihin. Osittain tämä on mahdollistanut Karin hankkimien tukijoiden jo vuosia kestänyt tuki.


Puheenjohtaja/johtokunta toivoo jäseniltä ehdotuksia toiminnan ulottamisesta suunnistuksen/kilpatoiminnan ulkopuolellekin. Seura betalar!

Kurkottamisessa on kyse pyöräsuunnistuksen maailmancupin ja senioireiden maailmanmestaruuskisojen järjestelyistä syyskuun puolivälissä Lahti-Heinola-Nastola alueella yhdessä Lahden Taimen ja Heinolan Metsänpoiken kanssa. Hessu onkin kovasti ahkeroinut – kilpailukartat ovat valmiina!

Tilaisuudessa palkittiin maailmanmestarit Hessu, Pepe, Risto ja Teuvo kultaisella koivunlehdellä. Hopeinen odottaa saajaansa Eskoa. Tosimiehiä Masaa ja Teuvoa myös muistettiin!

Ennen kokousta Suomen Moottoripyörämuseon perustaja Riku Routo kertoi elävästi ja mielenkiintoisesti niin elämästään kuin museon noususta Suomen toiseksi suosituimmaksi museoksi.
Lisää

Lisää

Lisää

Lisää

Kokouksen jälkeen saatiin oppia viineistä…ja maisteltiinkin urakalla, moni tosin harmitteli, kun oli liikkeellä autolla.

ja

Sadulle SUURkiitos niin museoesittelyn kuin viini/juusto maistajaisten järjestelyistä. Hannu oli myös ’sotkeutunut’ asiaan, hän oli aikoinaan rakentamassa museota!