Luumäki, Oulun Sankivaara, Hauho, Joutseno, Haukipudas…

taavetti2www

SOC:n kovakuntoiset hiihtosuunnistajat yhteispotretissa sprintin ja keskimatkan väliajalla – vasemmalta Tapani, Esko, Hessu, Kari, Teuvo ja Pepe.

Luumäellä 17.1.  päästiin vihdoin eksymään suksilla talvisessa hangessa. Päijät-Hämeen suunnistuksen am-mittelöiden sprintissä Pepe, Hessu ja Esko nappasivat ykkössijat, Teuvo ja Kari olivat kakkosia ja Tapani neljäs.
Keskimatkalla Pepe ja Esko jatkoivat voittokulkuaan, kultamialille sujutteli myös Teuvo, Hessu ja Kari ottivat hopeaa ja Tapanille viides sija!

Sankivaarassa 24.-25.1.  samaan aikaan – kun miehemme tekivät hiihtosuunnistushistoriaa – Esko kävi näyttämässä kotimaahan jääneille  miehille hiihtosuunnistuksen mallia voittamalla kummankin päivän kisan ylivoimaisesti – Hyvä Esko!

hauho_15_ekapaivawww

Hauholla ekapäivän maalissa reitinvalintapohdintoja – Teuvo, risto, Haessu ja Tapani!

Hauholla 7.-8. Pepe voitti molemmat kisat, Hessu toisen – ylivoimaistakin ylivoimaisemmin.  Hyvä Pepe ja Hessu! Muilla jäi seliteltävää ja harjoiteltavaa, kenellä enemmän/vähemmän.
Sijoitukset (eka,toka, yhteistulos). Pepe 1,1,1, Hessu 2,1,1, risto 3,3,2, Tapani 12, 7, 6, Kari 16,11,10, Teuvo 8, kesk, Masa hyl, 29.

Rieskarastien toisen päivän kisassa Joutsenossa 15.2. Teuvo kävi valmistautumassa seuraavan viikonvaihteen SM-keskimatkaan.
Tulos oli hyvä toinen sija, mutta näin jälkikäteen SM-kisan tulokset tietäen; hyvä kenraali ei kertautunut Valkeakoskella.

Tapani oli seurastamme ainoana (väärin) Haukiputaan sprintissä ja keskimatkalla 21.-22.3. Sprintissä ilmeisesti kaikki ei osunut kohdalleen – sijoitus 10. Keskimatkalla tapahtui selvä petraus, sillä Tapanin nimi löytyy paikalta 4.   Hyvä Tapani!
mutta, mutta olihan mukana myös Esko ja alla hänen kommenttinsa uutisointiini
… Tervehdys täältä Rovaniemeltä tuiskun seasta. Minäkin kävin Haukipuutaalla tekemässä kalustovaurioita. Sprintissä katkaisin sauvani kakkosen jälkeen ja kompuroin lopun yhdellä sauvalla, sijoitus viides 31 sekkaa voittajasta. Sitten keskimatka meni melkein ilman vaurioita sija 1. Sukset kyllä kärsi hiihdettyäni yhdelle soratielle. Terkkuja
Hyvä Esko!
HYVÄ SOC!