Esko voittohin…Teuvo eikä Tapani vielä

2017 vuoden hiihtosuunnistuskansallisten tulossatoa.

Oulun Tahkokankaalla 4.-5.2. Eskon hisu ei ollut mitään hisuttelua vaan täyttä lentoa – muut jäivät sekä lauantain sprintissä että sunnuntain keskimatkalla minuttitolkulla. Tästä on hyvä jatkaa tulevan viikon MM koitoksiin Imatralle!

Vuokatin talvirasteilla 28.-29.1. Esko sujutteli lauantain sprintissä sekä sunnuntain keskimatkalla kolmanneksi.
Tapani osallistui sunnuntain kisaan ja sijoittui paikalle 11, toinen ykkönen pois niin…

Sonkajärvellä lauantaina 21.1. Teuvo kävi hisuttelemassa sijalle 3.

Ounasvaaralla lauantaina 14.1. Esko kävi kokeilemassa yleisen sarjan vauhtia – osa reilut 30 vuotta nuoremmista kulki kovempaa, mutta eivät läheskään kaikki!

esko_ekallaosuudella
Esko oli suorastaan ylivoimainen Suunta 2000 järjestämissä Loppiashisuissa Keminmaan Kallinkankaalla 6.-7.1.
Hienosti alkoi SOC  2017 suunnistuskausi! Hyvä Esko!

hyvaa_joulua_ja_2017

Hiihtosuunnistustalvi avattiin Luoston Ensilumen Rasteilla joulukuun 3.-4. päivä.
Soccilaiset osoittivat hyvää kuntoa; lauantain keskimatkalla
Esko ja Teuvo hisuttelivat sijalle 2. Risto oli 4., Hessu 7., Pepe kymmenes ja Tapani 17.
Sunnuntain pitkällä, Esko ja Risto voittivat, Teuvo oli toinen, Hessu kolmas ja Tapani 11.
Itsenäisyyspäivänä oli vuorossa sprinttiviesti, miehemme Esko ja Hessu tulivat maaliin sijalla kaksi, vaikka vauhti oli selvästi kovinta. Hessun ekalenkin rasti puuttui. Kyseinen rasti kyllä kisan aikana vietiin paikalleen, mutta sen jälkeen, kun Hessu oli etsinyt sitä urakalla. Ekana maaliin tulleella joukkueella vasta loppuosuudella oli kyseinen rasti, silloin se oli jo paikallaan!