KISAT PIDETÄÄN jos

tarkkana

13.2. maastossa hiihdon jälkeen todettiin lunta olevan paikoin lähes riittävästi, mutta paikoin hyvin niukalti! Päätettiin ottaa käytöön karsittu uraverkosto. Ratamestari Hessun esitystä seuraavat tarkkana ajoryhmän pomo Make, lähtöTapani, TA Tapani, ratavalvoja Eero, infopäällikkö Kristiina ja ei niin tarkkana ratamestari Markus, kilpailunjohtaja Teuvo sekä kutsuvierasisäntä Simo.

KISAT ON PERUUTETTU   KISAT ON PERUUTETTU
KATSO TILANNEPÄIVITYSTÄ sivulta:
www.mu-suunnistus.fi/site/?page_id=3102

katso Nummisten, Arolan ja Myllymäen koululaisten piirustuksia
https://plus.google.com/photos/107740204115015361184/albums/5980234902455263121?authkey=CJK-q9_7wPrCnAE

13.2. Ratamestari Heikki Saarisen info
SM-kisa pyritään pitämään 1-2.3. kuten kalenterissa on, tosin lumitilanne on toistaiseksi välttävä. Maastossa suoritetuissa koehiihdoissa  lumitilanne on todettu olevan 0 – 25 cm välillä. Lähipäivien säätilat ratkaisevat, jatkuuko suojasäät vai tuleeko pakkasia ja minkä verran sataa uutta lunta. Tilannetta hankaloittaa lisäksi se, kun pohjalla ei ole kantavaa lumikerrosta, vaan kaikki on tällä hetkellä märkää lunta. Käyttöön on otettu karsittu versio urastosta, pahimmat kuusikot kierretään, samalla kilpailumatkat on lyhentyneet.

5.2. Ratamestari Heikki Saarinen esitteli muutetut ratasuunnitelmat, jos lunta ei saada enempää. TA Tapani Partanen hyväksyi suunnitelman. Kilpailunjohtaja Teuvo Lehtinen oli päivemmälläkäynyt hiihtosuunnistamassa oman sarjansa radan ja totesi lumimäärän olevan riittävä aukeilla ja vähäpuustoisessa maastossa – kuusikoissa lunta saisi olla enemmän.

Muutos

Edessä nettivastaava Asko, ratamestari Hessu, TA Tapani, kilpailunjohtaja Teuvo. Takana tulostoimittaja Timo, pysäköintipomo Jukka, Simo näkyy osin ja taustalla ravintolapäällikkö Pia. Hessu esittelee muutettuja suunnitelmia.

Muutetussa suunnitelmassa kuusikot kierretään. Radat hieman helpottuvat, mutta saadaan kuitenkin täysipainoiset kisat.
JOS ennen 14.2. sataa riittävästi lunta, kisat pidetään alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti!