Hessu Suomen cupin voittaja

Tampereen Mustavuorella kisattiin 19.9. Suomen cupin 2021 päättävät kisat;  sprintti ja keskimatka. Hessu voitti sprintin ja oli keskimatkalla kolmas.
Pyöräsuunnistuksen Suomen cupin 11:sta kisasta hän voitti kuusi ja saalisti yhteistuloksiin laskettavista 10 kisasta  570 pistettä (voitosta 60), mikä oli 180 pistettä enemmän kuin toiseksi tulleella.
Vain hajakilpailuihin osallistuneet:
Risto oli kahdeksas ja Teuvo yhdestoista.

Lohjalla
7.8. SM-keskimatkalla Hessu polki hopealle! Ohessa Hessun reitti:

1.8. Tänään, kun italialaiset saivat olympiakullat miesten korkeushypyssä ja  100 metrillä myös Sokin miehet ovat löytäneet suoraan rasteille tai hieman kiertotietä löytäneet ne.
Pyörällä :
Hessu voitti Tampereen tuplan molemmat kilpailut.
Tossuilla :
Mara oli Lappeen Riennon kahdessa keskimatkan koitoksissa 2. ja 3.
Masa kiri Tammissaaren kesäsprinteissä sijoille 3. ja 4.
—–
KRV pyöräsuunnistus 5. ja 7.7.
Hessu ja Teuvo ottivat yhteistuloksissa sija 1 ja 2

_____

Yleisen sarjan maailmanmestaruuskisoissa Kuortaneella Raikkaan Samuel Pökälä kiisi lauantaina 12.6. yhteislähtökisan, maanantaina 14.6 keskimatkan ja toi Seinäjoella torstaina 17.6. Suomen viestiankkurina maailmanmestariksi. Triplasti Onnea Samuel!

Kuvassa Teuvo onnittelee sprintin mestareita. Taustalla on Eeva.

Espoossa kisattin 22.-23.5 SM-sprintti ja pitkä matka.
Lauantain sprintissä Vanttilan teollisuusalueella Hessu ja Risto kiisivät mestareiksi, Teuvo oli kymmenes.
Sunnuntain pitkä matka ajettiin keskuspuiston vaihtelevan mäkimaaston kuntoreiteillä, mutta myös monin osin mutaisilla/ kivikkoisilla/röykyttävän juurakkoisilla urilla. Risto jaksoi mestariksi ja Hessu ylimääräisen kurvailun jälkeen jäi täpärästi SM-hopealle, Teuvo oli 7.

Evolla poljettiin ensimmäiset Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup kilpailut 1.-2.5. Tänä vuonna pyöräsuunnistus on ottanut askeleen kohti suuren yleisön tietoisuutta Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupin muodossa.
Lauantain keskimatkalla 1.5. Hessu kurvaili neljänneksi ja nosti seuraavan päivän pitkällä sijoitusta toiseksi. Teuvo osallistui pitkälle ja noukki sijan 5.