Jorkka keskimatkan ja pitkän SM-hopeaa…..

SM -viesti NASTOLASSA 21.9. ja -sprintti edellisenä päivänä Hollolassa

Miehemme Risto, Jorkka ja Mara eivät Kaarinan, Pirkon, Kallen, Tuoskin ja Masan kannustuksesta huolimatta pysyneet kultamitalikannassa ja Jorkan kahdeksan SM-kullan putki katkesi kahdeksanteen sijaan.
Risto jäi avausosuudella lähes seitsemän minuuttia ja vaihtoi vasta sijalla 20 eli homma kaatui siihen. Jorkka juoksi osuutensa taas hienosti ja nosti SOC:n seitsemänneksi. Mara ankkuroi seuran sijalle kahdeksan.
*This is orienteering* on todettava, sillä päivää aiemmin SM-sprintissä pronssille pinkonut Risto oli viestissä kun vaivaisukko *This is orienteering* …valitettavasti

Jorkka SM -pitkän hopealle

kiritäänköwww

mitalistit14www

vasemmalta: taputtaja, kuuluttaja, SOC viiri, ’sulostuttaja’, maitotonkka, Jorkka, Veikko ja Jouni.

 

 

 

 

 

 


Vihdin Jokikunnaan mäkisissä/rytekköisissä maastoissa todellakin punnittiin 6.-7. syyskuuta senioreiden suunnistuskunto ja -taito!
Monien taito havaittin hyvin kevyeksi, mutta ei Jorkan!
Kuin villi ori hän laukkasi tiensä rastilta toiselle – suoritus palkittiin SM -hopealla, hienoa JORKKA! Edelle enätti  kovakuntoinen Piikkiön Kehityksen suunnistustaituri Veikko Loukonen, hänelle onnittelut!
Taidoiltaan ja kunnoltaan kevyiden luokkaan listattiin Kari (karsinnassa hyl) ja Risto 33.

väliaikoja14www

Rastiväliaikojen vertailua Jorkka, Veikko, Tapsa P ja Risto W.

Tapsa Päijät-Hämeen aluemestariksi

9.8. Tapsa suunnisti Päijät-Hämeen pitkän matkan aluemestariksi Kärkölän maastoissa. Hyvä Tapsa! Muut soccilaiset loistivat poissaolollaan ollen ilmeisesti/toivottavasti kohottamassa kuntoaan syksyn SM kisoja silmälläpitäen?!

Lahti Suunnistus 26.-27.7

Jorkka näytti muille suunnistamisen mallia Lahti Suunnistuksessa Kärkölässä, ollen Mister One molempina päivinä! Hyvä Jorkka!
Tapsa petrasi ekapäivän kolmossijalta toisena päivänä toiseksi! Hyvä Tapsa!
Mara taasen petrasi ekapäivän seiskasta kolmoseksi! Hyvä Mara!

YO sijat ovat lupauksia antavia! HYVÄ!

Lahden kansalliset 20.7.

Lahden Taimen järjestämissä kisoissa kesäsuunnistajamme sijoitukset olivat kärkipäässä
Tapsa 4.
Mara 6.
Pauli 8.
Hiihto-/pyöräsuunnistajamme Hessu nappasi komeasti voiton

eli mallia Hessusta!

Fin – 5

Rukan ympäristössä järjestettiin 6.-12.7.  Fin -5 suunnistustapahtuma.
SOC:ista  Mara ja Kari olivat lomailemassa ja testaamassa kesä suunnistuskunto/-taitoa! Hieman on molemmissa petrattavaa!
Maran sijoitukset vaitelivat 14.- 45. välillä; loppusijoituksen ollessa 14.
Karin sijoituksen olivat 26. ja 38. välillä, neljännen kisan väliinjättö ei tuottanut loppusijoitusta.

Kunnonnousuun tarvitaan harjoittelua!


Tallinnan suunnistusviikkoa ja Tampere suunnistusta

Masa ja Teuvo kisailivat Tallinassa ennen juhannusta , sijoitukset olivat kärkipäässä 1.-7., muttta molemmille tuli myös MP merkintä!
Masa jatkoi vielä 27.6. Tampere sprintiin – sija 3. ja Kari osallistui 27.-28.6. pitkälle- ja keskimatkalle – ensin hyl ja sitten 7.
—–

Keskimatkaa – Joutsassa pyöräsuunnistusta ja Tervalammilla Suunto-Gamesia  lauantaina 7.6. ja S-G sunnuntaina.

Kakkossijojen päivä: Joutsassa Hessu, Teuvo ja Pepe pitivät yläketjua kireällä kakkosijaan oikeuttavin tuloksin, samoin Jorkka pisti tossua toisen eteen SG:ssä. Huomenna Jorkka jatkaa samoilua, mutta Hessu, Pepe ja Teuvo ovat Vierumäellä järjestämässä SOC Pyöräsuunnistusta!
Kun pyöräsuunnistajat olivat sunnuntaina järjestämässä onnistuneita kisoja Vierumäellä, jaksoi Jorkka edelleen hienosti S-G:ssä. Päivän ’epistolana’ oli pitkä matka, eikä hoosiannaa tarvinnut pitkään veisatakaan –Jorkka oli kahden maailmanmestarin Peipon Tapsan ja Loukosen Veikon jälkeen kolmas. Yhteistuloksissa toka – hyvä Jorkka!

—–

Rastivarsojen kansalliset Orimattilassa 1.6.
Tapsa suunnisti taasen hienosti voittaen sarjansa ylivoimaisesti – Hyvä Tapsa!  Muut SOC:n miehet olivat vähemmä/enemmän eksyksissä. Mara löytyy paikalat 6., Masa 15. ja Patu 40.

—–
Jorkka_hopealle

Taipalsaari 24.5.
Lähes perinteiseen tapaan Jorkka suunnisti  keskimatkan SM mittelöissä taasen komeasti  SM -hopealle  – Onnea Jorkka! Edelle ehti toinen sarjavaihtaja Peipon Tapsa – onnittelut!
SOC:n toinen mitalirautaan tarrautunut oli Tapsa, sijoitus teräsmiesten joukossa oli hienosti kuudes!
Masa  oli 31.  ja Mara 43. , ovatko sijat miesten kunnon vai/ja taidon mukaiset?

Tapsa_Mara09

Tapsa ja Mara lähdössä 2009 Ahvenanmaan Föglössä karttaharjoitukseen., ovien kunnostyön lomassa!

Iitin kaksipäiväisiin 17.-18.5. Tapsa osallistui vain ekapäivän keskimatkalle ja suunnisti sijalle 2., Mara oli 4. ja Masa 11.
Sunnuntain pitkällä Masa löytyy paikalta  4. ja Masa 9. Yhteistuloksissa Mara oli 4. ja Masa sijaa huonompi.
Hienosti tossua kuljetti hiihto- ja pyöräsunnistusmaailmanmestarimme Hessu ollen tokapäivänä ylivoimainen nousten samalla ekapäivän 3. paikalta korkeimmalle pallille!

Kevätkokouksess Masa jo tutki karttaa, Tuoskin, Tapsan ja Maran keskittyessä jutteluun ja Papen teehen!

Kevätkokouksess Masa jo tutki karttaa, Tuoskin, Tapsan ja Maran keskittyessä jutteluun ja Papen teehen!

Masa olikin  ensimmäinen SOCin mies, joka aloitti tossukauden Vappuna M-sprintissä,  jatkaen Sikasuunnistuksella ja Kyrössprintillä. Sijat 5. – 2. – eka; ja edelleen 10.5. AM-keskarivoitolla Asikkalassa, jossa ylivoimaiseen voittoon suunnisti Tapsa, Patu kerkesi sijalle kuusi ja Maralla paikalle seitsemän.

Myös pyöräsuunnistajat saivat koneensa käyntiin 9.5.  Sipoon iltakisoissa. Pepe ja Risto nappasivat voitot, Hessu oli kakkonen ja Teuvo  neljäs!