Masa mustassa metsässä

Masa viestitti 5.5.:
Kävimme Merjan kanssa vappuviikonloppuna Blackforest 3days kolmenpäivän kisoissa  luonnonkauniissa Swartswaldissa Etelä-Saksassa. Osanottajia oli kaikkiaan runsaat 1500. Enemmäkin olisi tullut, mutta järjestäjät eivät voineet ottaa luonnonsuojelualueeseen vedoten.
Pappasarjassa H65 oli osannottajia nelisenkymmentä, pääasiassa Saksasta ja Sveitsistä. Vauhti näyttää olevan myös muilla , kuin minulla,yhtä kankeaa kuin hidastetusta filmistä. Polvi vihoitteli, mutta burana 800 avulla joten kuten selvisin.
Vapunpäivänä perjantaina oli kahden kilometrin kaupunkisprintti Freiburgin vanhassa keskustassa. Oma sijoitukseni neljäs. Lauantaina Titisee järven rannalta pitkä matka 4,3 km, nousu 135 m kuusivaltaisessa polkurikkaassa kumpuilevassa maastossa. Sijoitukseni kuudes.
Sunnuntaina keskimatka Hinterzartenin maailmancupin mäkihyppykeskuksessa. Matka 1,9km, nousu 125m ja rasteja 12. Lähtö ja maali sijaitsivat vierekkäin alastulorinteen pohjalla. Ensin kiivettiin jyrkkää rinnettä reilut sata metriä alatulorinteen huipulle ja sitten laskeudettiin samanlaista rinnettä alas .Aikaa kului 26 min., silti sijoitus 4.
Kolmen osakilpailun tulokset laskettiin pisteytyksellä yhteen ja yllättäin tosesin olevani yhteiskilpailussa kolmas. Boodiumilla käteeni ojennetiin hieno paikallinen olutpikari (valitettavasti tyhjänä) ja biplomi.
Masa