Masa mestari!

Masa SM-sprintin karsinnassa Forssassa 22.9.

SM-sprintissä Forssassa 22.9. Masa kepitti muut sarjan vauhtihirmut selvästi ja hänen kaulaansa ripustettiin ansaitusti SM-kultamitali. Hienoa Masa!
Viimevuoden mestari Teuvo oli tällä kertaa sijalla 12.
Otsikkokuvassa; hopeaa Taisto Kemppainen, pronssia Olli Lehtinen ja edessä Vesa Turku, Erkki Koivukangas ja Kari Sane.

 

 

 


Rinkelirasteilla Lemillä 3.-4.8. Masa kävi ekapäivänä leimaamaassa keskimatkalla väärin. Sunnuntaina kisaan mukaan tullut Jorkka oli kisassa toinen!


Lahti-Suunnistus kisattiin 26.-28.7. Pajulahdessa.
Perjantain sprintissä Masa oli selvä ykkönen ja Teuvo kakkonen. Lauantaina kisat jatkuivat keskimatkalla, jossa Hessu oli toinen, Masa kahdeksas ja Mara 13.Sunnuntain pitkällä matkalla kisaan mukaan tullut Jorkka otti voiton, Hessu oli taasen toinen, Mara kuudes ja Masa kymmenes.

Yhteistuloksissa  Hessu oli 2., Masa 6. ja Mara 7.
Mara suunnisti tasaisen varmasti FIN-5 rastiviikon osakilpailut Tahkolla 14. -19.7.  Sijoitus oli jokaisessa osakilpailussa 6. paitsi kolmannessa 23. Yhteituloksissa sija oli komeasti VIIDES!
Masa kävi näyttämässä sprittisuunnistustaitoja voittaen sarjansa YLIVOIMAISESTI!
Kari kävi koluamassa 30.6. – 5.7. Kainuun rastiviikon reitistöt Sotkamossa. Sijoitukset samankaltaisia kuin Riikan kävijöilläkin!  https://www.rastiviikko.com/fi/

Hei

Kävin viikonloppuna Puolassa Katowicessa Silesia Cupissa. Lähdimme torstai aamuna. lentokentällä täysi hässäkkä. Matkatavaroiden liukuhihnat pätkivät. Nippa nappa kerkisimme koneeseen, mutta matkatavarat jäi Helsinkiin. Kaikki suunnistusvaatteet matkalaukussa. Ensimmäinen kisa perjantaina klo 15.00 iltapäivällä. Perjantai aamuna tiedustelin matkalaukuista, lupasivat toimittaa hotellille iltapäivällä kello 16 ja 17 välillä.  Kävin ostamassa marketista t-paidan lenkkarit oli jalassa ja Merja matkusti onneksi verkkareilla. Kisan  aikana Merja istui kalsareillaan autossa ja minä suunnistin hänen verkkareillaan. Onneksi oli kuiva keli ja 30 asteen helle.
Lauantai aamuna sprintti Katowicen keskustassa. Mittakaava 1:4000. Valvontaa ei ollut ja osa puistokäytävistä oli kuvattu niin kapealla, että niitä oli vaikea havaita ja rastiviivat peittivät niitä. Porukka oikoi suruttomasti oliivivihreän poikki.
Iltapäivällä kisa osittain metsässä ja puistossa. Sunnuntain kisa takaa-ajolla. 10 min. johto meinasin mennä loppurastien harhailuun. Onneksi hakivat muutkin. Keski-Euroopan lämpöaalto oli ehtinyt myös Katowiceen. Lämpötila päivittäin reilusti yli 30 astetta. Tulokset, väliajat ja pääsarjojen kartat löytyvät Silesia Cupin kisasivuilta. Väliajoista näkyy, että tämänhetkinen suunnistustaitoni sekä sprintissä että metsässä on mitä on.
Terv.  Masa


Helsinki O-gamesissa Nuuksion kansallispuistossa 8.-9.6. Hessu oli 65-sarjan ykkönen – onnittelut!


Prismarasteilla Lohjalla
30.5. Masa kirmaisi pitkällä matkalla sijalle 13.

Hollolan keskimatkalla Nostavalla 26.5. Mara nappasi voiton, Masa oli viides ja Kari sijalla 14.!

Grano gamesin sprintissä Tampereella 24.5. Masa päihitti muut! Hyvä Masa!

Hissin pitkällä matkalla Hämeenlinnan  Könnölässä 19.5. Kari suunnisti sijalle kuusi!

Kouvolan kevätrasteilla 18.-19.5. lauantaina kisattiin keskimatka; Jorkka oli kolmas, Masa neljäs ja Mara kuudes. Sunnuntain pitkällä kisasivat vain Masa ja Mara – sijan seitsemän arvoisesti. Yhteistuloksissa Masa oli neljäs ja Mara viides!

Hakan keskimatkalla Pälkäneen Mustikkavuorella 11.5. Masa eksyili sijalle 17.

Auttoisissa 7.5. kisattiin alueeen mestaruuksista  keskimatkalla. Masa oli mestari ja Mara kuudes.

Uudenmaan 47. rastipäivillä 4.-5.5.  Vihtijärvellä Risto oli 13. ja 12. Kari kisasi ekapäivänä sijalle 23.

Masa pinkaisi Puolan Rumaniassa Baltic Cupin sprintissä sijalle kaksi. Ohessa kartta ja rata + Masan reitti.


Kari kävi Vappurasteilla 1.5. Tuusulassa kirmaisemassa sijan 20.

Masa ja Risto kävivät viikolla 15 tutustumassa tulevien mm-kisojen maastotyyppiin Riikassa -> kolmet iltarastit ja viikonlopulla kaksipäiväinen Riga Cup.
Maastot olivat hyvin juoksuvoittoisia ja suunnistuskin helppoa aina siihenasti kun samaistamisvirhe, tasamaalla pikkukuopan ohijuoksu, tiheikössä olemattoman kumpareen etsiskely tai huomattavan puun arpominen samanlaisista toi loppuaikaan minuuttien lisän!
Cupissa Masa oli 4. ja 10. sekä Risto ekapäivänä 6.
Katso tulokset ja reittihärveli osoitteesta:
http://www.magnets.lv/?lang=en