Syyskokous ja kisapäättäjäiset

Ravintola Lokissa torstaina 27.10. pidettiin SOC:in syyskokous ja jatkoksi pysuSM2016 kisamuistelot.
syysk03

Kokouksen aluksi Teuvo jakoi seuran perinteiset lahjat riittävästi tasavuosia täyttäneille. Jako ei välttämättä satu juuri syntymäpäiväksi, vaan tapahtuu kevätkokouksessa alkuvuoden synttärisankareille ja syyskokouksessa loppuvuonna maailmaan putkahtaneille. Nyt olivat vuorossa Irma Rauhamäki, Pirkko Savolainen ja Timo Koskinen, työesteiden vuoksi vain Irma oli päässyt paikalle – lämpimät onnittelut kaikille!
syysk06

Puheenjohtajana jatkaa Teuvo. Johtokunta vuonna 2017 on Kari, Mara, Pepe ja uutena Satu – varalla Hippi, Patu, Tuoski ja Jokke. Tilintarkastaja on Marja ja varamies Pertti. Jäsenmaksu on edelleen 5 €. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin muutoksitta.

Teuvon epäilyt, että menestyksen huippu on jo takanapäin sai taasen huutia, sillä hänen laskelmiensa mukaan seura saavutti tänä vuonna ennätykselliset 17 MM- / SM-kultaa. Hieman petraamista hän toivoi jalkasuunnistajilta!
Pyöräsuunnistuskisajärjestelyistä todettiin, että ne ovat saaneet runsaasti kiitosta. Joku kilpailija oli todennut ”parhaiten järjestetyt kisat ikinä..”, no kun miettii… niin tosiaan on vaikeuksia löytää …! Kiitos kaikille talkoolaisille! ja samaan osoitteeseen menee myös kiitos, että kassanpohjalle jäi hieman kahisevaa!
Yhteistyö Taimen kanssa sujui kitkattoman jouhevasti – kiitos Taimelle!
Muutamia petraamiskohteita kuitenkin havaittiin, ne kun huomioidaan, niin ensi vuonna toukokuun 13 päivä Kunnaksen koululla järjestettävistä pyöräsuunnistuksista (sprintti ja keskimatka) voitaneen toivottavasti todeta: ”Parhaiten….”
syysk02

Puheenjohtajan huoli jäsenistön ukkoutumisesta on tosi – mikä neuvoksi?
Erityisesti puheenjohtaja toivoi jäsenistöltä esityksiä kohteista/tapahtumista, joihin mahdollisimman moni voisi osallistua. Tässä yhteydessä hän mainitsi erinomaisena esimerkkinä viime vuotisen Heinola-päivän ja kiitteli isäntäväkeä!

Hessu toi SSL:n pyöräsuunnistuspomon Timo Laurilan toiveen, että SOC Asikkala järjestäisi MM-kisat vuonna 2020.
Jotta näin tapahtuisi, niin tarvitsemme yhteistyökumppanin, joka järjestää ’seremoniapuolen’ ja me teemme radat. Teuvo ottaa yhteyttä ainakin Tuusulaan, jossa maastot ovat soveliaat.
Puhuttiin myös 2019 järjestettävästä maailmancupista / suomenmestaruuskisoista.
Vuonna 2018 emme järjestä kisoja.
syysk05
Vuoden menestyjät maailmanmestarit Esko, Hessu ja Risto saivat kultaisen koivunlehden. MM-hopeamitalisti/suomenmestari Teuvo ja suomenmestari Pepe saivat hopeisen koivunlehden.
syysk01

Teuvo kiitti Ilkkaa, Matti ja Seppoa, jotka seuraan kuulumattomina ovat kaikissa järjestämissämme kisoissa ja Finlandiahiidon voitelussa tehneet pyyteetöntä talkootyötä SOC Asikkalan hyväksi – kiitos Ilkka, Matti ja Seppo!

SOC suunnistuspaita
Todettiin, että varsinkin Rapid on niin siistinoloinen, että sitä voi käyttää jopa oloasuna.
soc_spaitawww

Paidan hinta tilaajalle on 18 € eli noin puolet, lopun maksaa seura, eli paita on halpa. Nyt kaikki tilaamaan ja edustamaan seuraa, jos ei suunnistaen, niin lyhythihaisessa Rapid paidassa. Tilaukset sihteerille 8.11. mennessä.
Tilauksia 1.11. 23 kpl!
syysk04