Hessu keskimatkan ja pitkän mestari, Risto sprintin hopea ja pitkän pronssi, Teuvo keskimatkan pronssi, SOC sprinttiviestin kulta ja viestin hopea!

Sonkajärven Oinasjärven maastoissa kisattiin 5.3. vuoden viimeinen SM-kisa; pitkä matka. Jos Hessu oli ylivoimainen viikkoa aiemmin Iisalmen Otanmäen entisellä varikkoalueella keskimatkan pyrähdyksessä, niin nyt ylivoima oli sitä luokkaa, että muiden pitää tosiaan ruveta harjoittelemaan, jotta voidaan puhua kilpailusta. Risto sinnitteli pronssille!

SM-pitkä Sonkajärvi 5.3.
Risto pronssia, Hessu ylivoimainen MESTARI!
Ilmeistäkin näkee miten on mennyt!
Hopeaviestimiehet Iisalmen viestissä – Hessu, Teuvo ja Risto.

Iisalmen SM-keskimatkalla 26.2. Hessu oli suorastaan ylivoimainen, hän voitti lähes kahdella minuutilla seuraavat . Teuvo sujutteli pronssille, jääden hopeasta vain 4 sekuntia. Risto  teki ’kertut’ ollen neljäs, onneksi Kerttu olympia 30:llä karisti jännittävän sitkeällä kirillä neloset unholaan!

Sunnuntain viestissä Risto aloitti, Teuvo jatkoi ja Hessu toi SOC Asikkalan SM-hopealle!

Valkeakosken Korkeakankaan syherikössä ratkottiin vuoden 2022 sprintin suomenmestaruudet lauantaina 12.2.

”Uutuutena” oli, että ns karsinnan ja loppukilpailun ajat on laskettiin yhteen – näin saatiin voittaja. Hessu ja Risto hiihtosuunnistivat hopealle, Teuvo oli kuudes!

Teuvo on juuri tuonut viestin voitokkaasti maaliin! HYVÄ SOC!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sunnuntain sprinttiviestissä 13.2.  Risto ja Teuvo sujuttelivat SM-kultaan melkoisella erolla seuraaviin joukkuesiin! Hyvä SOC!

tämä kuva –  Essi Korhonen

Saimaan hiihtosuunnistusviikolla Imatralla 6.-7.1. ja Joutsenossa 8.-9.1 Teuvo kirmasi sijat 6., 5., 3. ja 5. Yhteistuloksissa hän oli kolmas. Hessu osallistui kisoihin kahtena jälkimmäisenä päivänä, ollen 9. ja 3.


Hessu, Teuvo ja Risto
kisasivat Äkäslompolossa 4.-5.12. EnsiLumen  rasteilla hyytävässä pakkasessa – suksien luistossa ei ollut kehumista ja reitillä pysymisessäkin on parantamista!
Ekapäivänä Teuvo oli toinen ja Risto kolmas, Hessulta katkesi sauva – kisa jäi rinteikössä siihen.
Toisena päivänä Hessu oli toinen ja Risto kolmas, Teuvo ei saanut yhdeltä rastilta leimaa.

Seuraavat kisat todennäköisesti vuodenvaihteen jälkeen Lappeenrannassa!