…se on soc:ki, kun kaikki palkinnot nokki


Portugalin Abrantesissa 6.-10.10. pidetyissä senioreiden MM-pyöräsuunnistuksissa → noin 30 asteen lämpötila, auringon paahde, laskutaitoa/-uskallusta ja kuntoa vaativat jyrkät sekä pitkät nousut tosiaan karsivat jyvät akanoista. Myös kiemuraiset reitinvalinnat olivat varsinkin väsyneenä haasteellisia.
SOC Asikkalan miehet voittivat sarjojensa kaikki mestaruudet – yhteislähdön, keskimatkan, pitkän matkan ja sprintin.
Risto Orpana oli jokaisella neljällä matkalla mestari, Heikki Saarinen oli yhteislähdössä hopealla Teuvo Lehtisen pokatessa mestaruuden, mutta voitti muut kisamatkat. Lehtinen sai toisen mitalin pronssia pitkältä matkalta.

Kävimme välillä myös soittoruokalassa rentotumassa
https://photos.google.com/photo/AF1QipOb_1BRY4Ef-lUpwAO6WwyddYpkM0l9Suv84l4E

Hiljakkoin julkaistussa SOC Asikkalan 20-vuotisjutussa ennakoitiin, että MM-mitalien määrä noussee sataan. Määrä pomppasi reilusti yli, ollen nyt 107.

Kuvat toiseksi viimeiseltä päivältä, pitkän matkan palkintojenjaon jälkeen – miehillä on edellisten päivienkin mitalit, jotka järjestäjät olivat saaneet kaiverrettua ja kuvat viimeiseltä rastilta.
Teuvo ja Hessu nostavat online kilpailukorttiaan, kuullakseen onnistuneen leimauksen piippausäänen, Risto huonokuuloisena ei nosta vaan katsoo vilkkuuko kortissa punainen valo.