Palaverit pidetty, rakennustalkoot perjantaina 9.9.

Palaveri nro 4 käytiin nopsasti läpi ulko-opetuksessa, viipalekoulun rappusilta Teuvo kertasi aikaisempaa – kertaushan on opintojen äiti!
Palaverit on pidetty,!!
Perjantaina 9.9. rakennetaan kilpailukeskus kisakuntoon, osallistuvat erikseen nimetyt.
Maastoahan on jo pitkään ja  monen miehen voimin valmisteltu ja valmistelu vielä jatkuu jatkuu….
Lauantaina 10.9. ensimmäiset starttaavat klo 11:30, ekat toimitsijat ovat paikallaan 08:30.

TOIMITSIJAT_4palaveri
Kahdenkerroksen väkeä!?!

Palaveri nro 3 pidettiin kaksiosaisena; ensin rupateltiin/juotiin kahvit ja sitten käytiin katsastamassa korjauksessa olevaa Kunnaksen koulua. Hyvähenkisessä tapaamisessa vietiin valmisteluja huisisti eteenpäin!

maalisuunnittelu_logolla
Maalialueella Antti neuvo ja osa jopa kuuntelee! KLIKKAA SUUREMMAKSI.
pihanpuoli_logolla
Pihanpuolella Teuvo julistaa, ilmeistä päätellen on hauskaa tai menee ihan metsään! KLIKKAA SUUREMMAKSI.

Palaveri 2

pysuSM2016_kokous2-copywww
Kuvassa oikealla TA Tapani Koskela Hämeenlinnasta ja keskellä ratavalvoja Kimmo Köppä Lahdesta esittäytyvät. Kokouksen sihteeri Tarja Andelin kirjaa kaiken tarkasti muistiin! Huom! KLIKKAA kuvaa, saat sen hieman suuremmaksi!

PysuSM2016 palaverissa nro 2 Neste Oil Taukotuulessa keskiviikkona 30.3. 2016 olivat seurojen edustajien lisäksi paikalla TA Tapani Koskela ja ratavalvoja Kimmo Köppä.
Järjestelyjen todettiin olevan kunnossa niin,  että kilpailunjohtaja voi rauhallisin mielin nukkua aina elokuun 3. päivään saakka, jolloin seuraavan kerran palaveerataan.

—–
Palaveri 1

Neuvonpito291015www
Jouko ja Tarja katsovat, kun Heikki näyttää nopeinta reittä pitkällä rastivälillä. Kilpailunjohtaja Teuvo valmistatuu siirtymään esityslistan seuraavan kohtaan. Taustalla Matti ja Martti ’opiskelevat’ ja Erkki tarkastelee toimintaa!

29.10.2015 pidetyssä PysuSM2016 palaverissa nro 1 Lahden Taimen edustajien – Jouko ja Tarja Andelin sekä Erkki Rapo – kanssa todettiin, että hyvin moni asia on jo kunnossa.
Turvallisin mielien voidaan kuntoilla/kisailla talvi ennen seuraavaa kokoontumista huhti-toukokuussa.

Ski Orienteering Club Asikkala