Kevätkokous

Olisiko hartaushetki kokouksessa?

Kevätkokous pidettiin  10.4.  Kariston Nesteellä.

Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden vastuuvelvollisille = hallitus ja rahastonhoitaja.

Muita asioita:
Ravintola Voitossa on perjantaina 24. toukokuuta lounas klo 12:30 ja sen jälkeen tutustuminen Hiihtomuseoon.
Toivotaan kaikkien jäsenten osallistuvan! 
-> Seura tietysti kustantaa.
Satu
tietää tarkemmin +358 45 6783675.

Mäntsälä sprinttien valmistelut ovat osin reilassa! Hessu ja Masa ovat jo tehneet radat ja niitä on myös päästy koejuoksemaan, vaikuttaa hyvältä pikkukorjauksin!
Rastivahteja toivotaan lisää. Kenellä on aikaa lauantaina 4.5. tulla Mäntsälään, niin ilmoittakaa Teuvolle +358 40 6733578.
Kilpailujärjestelyt alkavat ~ klo 8.

Ironman kisa on lauantaina 29. kesäkuuta, Timo on viestitellyt Teuvon kanssa:
jo nyt ilmoittautuneiden (Eero, Seija, Tepu, Pirjo, Pepe, Mara, Martti E, Masa, Pirkko, Risto) lisäksi saa seurasta tulla lisää väkeä liikenteenohjaukseen, vaatimuksena ajokortti. Ilmoittakaa Timolle +358 40 5236403.

Tuoski kertoi olleensa selkä-/jalkakipunsa takia noin 1½ kuukautta sänkypotilaana ja päässyt liikkumaan vain kyynärsauvojen kanssa. Nyt ilman apuvälineitä ja oli loppulumilla käynyt hiihtämässäkin! Irma pahoitteli, etteivät näin ollen päässeet matkustamaan ja lähettämään etelänterveisiä! 
Tuoski kehui, hän tuntee suurta ylpeyttä, kun seuran edustajat näkyvät edukseen yhtenäisissä näyttävissä asuissa kilpailupaikoilla, kilpailuissa ja palkintopallilla.
Tähän Teuvo lisäsi -> pidetään yllä seura-asuja, niin Karin hankkimat päätukijamme Hämeen Rahtipalvelu ja LinnaSteel saavat näkyvyyttä ja hieman vastinetta tuestaan!