Lounaalle ja Hiihtomuseoon

Voittoon lounaalle ja Hiihtomuseon opastettuun esittelyyn osallistui 20 aktiivia. Lounaan alkajaisiksi Teuvo kiitti kisatalkoisiin osallistuneita. Kisat ovat saaneet runsaasti kiitosta ja järjestäjäseurat SOC ja MU kassaansa toiminnan pyörittämiseen tarkoitettua pääomaa.
Ruoan jälkeen esittelijä Nina Lehtovirta kertoi asiantuntavasti Suomen hiihdosta ja siihen liittyvistä asioista. Saipa hän vielä lisätietoa kerrottavaksi seuraavilla kerroilla. Tepu sanoi olleensa  Suomen mieshiihtäjien voittoon päättyneen viestin palkintojenjaossa  Lahden torilla jakamassa kukkia toiseksi päässeelle Norjan joukkueelle. Ensimmäinen kukitettava oli häviöstä suutuspäissään heittänyt kukkansa menemään. Tepu oli englanniksi sanonut joukkueelle, jos olette noin huonoja häviäjiä, niin…..  loput viestinviejät olivat hymyssä suin ottaneet kukat vastaan. Lisäksi Tepu kertoi älylaitteiden alkukokeiluista: juoksijalla oli laite ja häntä seurasi takana auto, johon tiedot tulivat, pari miestä ….. eli nyt ranteessasi on laite, josta saat selville paljon paljon enemmän!

Tapahtumasta on ohessa muutamia kuvia.


Satu ja Nina varmistavat aikataulun ja …
Esittely alkoi ulkoa, kun joku on hyppäämässä!
Siirrytään sisälle!
Ala-Tikkurilan Shellin wc:stä löytynyt lääkärilaukku
’Hieman’ on naisten hiihtovarusteet muuttuneet!
Tapani Niku oli lähdössä kisoihin, joiden pakkasennuste oli yli 30 astetta, vaimo ei päästänyt miestään kisaamaan ilman kasvosuojusta – tehty alushousujen punteista. Myös Otto Raivio hiihti toisesta puntista tehty kasvonsuojus päässään.
Alakerrassa voi hypätä ja ampua ampumahiihtotauluihin.
Mitalinkiilto silmissä.
Kehitystä!