Syyskokous pidettiin / muisteltiin kisoja!

Syyskokouksen (29.10.) satoa:
Teuvo jatkaa puheenjohtajana ainakin seuraavat 2 vuotta.
Johtokunnan jäsenet ovat: Kari Koskinen, Martti Mäkelä, Satu Nyberg ja Timo Nykänen.
Jäsenmaksu on edelleen 10 € ja edut  entisenlaiset, katso oheisesta pöytäkirjaotteesta (1. ja aivan loppu)!

Ensi vuonna seura täyttää 20 vuotta, tällöin ei järjestellä kisoja vaan pidetään kunnon kekkerit. Miten juhlitaan? Ehdotukset Teuvolle tai Ristolle.

Seura ottaa mielihyvin vastaan uusia jäseniä. Puheenjohtaja kumosi luulon, että SOC Asikkalaan hyväksytään vain huippu-urheilijat, kuka tahansa on tervetullut!!!

Kokouksen jälkeen muisteltiin koronan ja monien muiden hankaluuksien vaikeuttamia, mutta niistä huolimatta onnistuneesti järjestettyjä Kalettoman kierros 1-2 ja erikoispitkän matkan SM mittelöitä.
Syötiin napa täyteen sämpylöitä/täytekakkua.
Ainakin kaikista Asikkalan kisoista perillä oleva Kalle, näytti IsoÄiniöllä vuonna 68 pidettyjen SM-yösuunnistuksen tulosluetteloa; H21 sarjan oli voittanut Risto Sirola ja H20 sarjan parempi Orpanan veljeksistä Eero. Nyt paikalla oli juuri yömestaruuden ylivoimaisesti voittanut Hessu (MU) ja sama tahti oli jatkunut erikoispitkän matkan kisassa – toiseksi ei tullut ketään!

Katse on jo suunnattu vuoteen 2022. Heinolan käyttämättömälle kartalle haetaan SM kisoja.

 1. Päätettiin, että seuran urheilulajina on suunnistus sen kaikkine osalajeineen; suunnistus, hiihtosuunnistus, pyöräsuunnistus ja tarkkuussuunnistus.
  Päätettiin, että seura on jäsenenä Suomen Suunnistusliitossa ja Päijät-Hämeen Suunnistus ry 'ssä.
  Vahvistettiin jäsenmaksuksi vuodelle 2021 - kymmenen (10) euroa.
  Vahvistettiin toimintasuunnitelma (liite 1) ja talousarvio (liite 2) vuodelle 2021. Johtokunnan puheenjohtaja Teuvo Lehtinen valittiin jatkamaan seuraavan kaksivuotiskauden vuoteen 2023.
  Johtokunnan muut jäsenet ovat Kari Koskinen, Martti Mäkelä, Satu Nyberg, Timo Nykänen sekä varajäsenet Hannu Hippeläinen, Tuomo Rauhamäki, Pauli Rautavuo ja Pertti Nyberg.
  Toiminnantarkastajana jatkaa Marja Koskinen, varatoiminnantarkastajana jatkaa Pertti Mäkelä.
  Päätettiin, että seuran edustaja Suomen Suunnistusliitossa on puheenjohtaja Teuvo Lehtinen ja Päijät-Hämeen Suunnistuksessa Timo Nykänen.

  Satu halaa hopesen koivulehden saanutta Ristoa, aiemmin hän on jo halannut kultaisen koivunlehden saaneita maailmanmestareita Hessua ja Teuvoa!

  Muut asiat;
  Jäsenetuja:
  ☺ Vuoden 2021 osanottomaksut; kaikkiin SM kilpailuhin ja maksimissaan 15 kansalliseen ja osin myös ulkomailla järjestettäviin kilpailuihin maksetaan.
  ☺ Matkakuluja SM-kilpailuihin maksetaan (polttoainekorvaus 15s/km ja majoituskorvaus; kohtuuhintainen majoitus). Lisäksi harkinnan mukaan maksetaan muita korvauksia. Periaatteena on, minkä kulutat, sen jollain tavalla hankit tai pyrit muulla tavalla auttamaan seuran hyvinvointia!
  Mahdollisuus vuokrata Luostolla hyvin varusteltu huoneisto ”Pungelma E” (74m²), huoneistossa on muun muassa kolme kahden hengen makuuhuonetta. Hinta jäsenille on 350 € ja ei jäsenille 500 €/viikko. Huoneistoa voi kysellä Karilta +358404513407 anjajakari.koskinen@pp.inet.fi
  Hankkia Ullmax -tuotteita jopa 30% alennuksella. Yhteyshenkilö on Esko +358405677844 esko.udd@live.fi Osallistua seuran kustantamiin tapahtumiin hyvähenkisessä seurassa yksin tai yhdessä ystävänsä kanssa. Jäseniltä odotetaan ehdotuksia toiminnan elävöittämisestä ja erityisesti toivomuksia miten juhlitaan seuran 20 vuotistaivalta → ehdotukset puheenjohtajalle/sihteerille.
  ☺seura maksaa osin tai kokonaan koulutuksen, josta on hyötyä niin ao jäsenelle kuin myös seuralle. Timo Nykäsen ohella Teuvo Lehtisellä liikenteenohjaajan kelpoisuus.
  saada seura-asuja jäsenhintaan
  Palkitsemiset:
  Tosimiehen ikään ehtinyttä Tapani Pöllästä muistettiin seuran perinteisellä kivikellolla.
  Suunnistusvuoden 2020 menestyksestä kultaisen koivunlehden saivat maailmanmestarit Heikki Saarinen ja Teuvo Lehtinen sekä hopeisen SM-menestyksestä Risto Orpana.