Mestari = Teuvo

SM erikoispitkällä Salon Salakallion osin varvikkoisessa/pehmeäpohjaisessa/suunnistaitoa vaativassa maastossa sunnuntaina 14.10. Hessu olisi ollut hopealla, mutta viiden minuutin pummi aivan lopussa  teki loppusijan 5.
Risto oli 22. ja Teuvo 41.
Kausi on paketissa, ensivuosi suunnitteilla…

Mikonpäivän sprintissä Tampereella 23.9. Masa otti ylivoimaisen voiton. Hyvä Masa!

SM-yössä Tuuloksessa 22.9. Risto eksyli sijalle 33. Hessu johti kisaa, mutta valot sammuivat, kun paristo putosi eikä löytynyt – keskeytys.

Kouvolan Vuohijärvellä tuokokuussa Jorkka suunnisti keskimatkan mitalille – pronssia. Kuvassa Jorkka näyttää Iin SM-kisoissa 2013 reittiään Maralle.

Oulussa Raatin urheilukeskuksen ollessa keskuspaikkana kilpailtiin sunnuntaina 16.9. sprinttisuunnistuksen suomenmestaruuksista.
Aamupäivän karsinnasta, — jossa ensin jonotettiin numeroita ja sitten vessaan tai pissattiin…— selvittivät SOCin miehet tiensä A-finaaliin. Tiukinta teki Eskolla, hän oli karsintaryhmänsä viimeinen jatkoon päässyt.
Finaalissa Teuvo näytti kaapinpaikan muille ja kiri MESTARIKSI.Hyvä Teuvo! Masa osasi myös sprintin kikat loppua lukuunottamatta, hän johti kisaa alusta asti, mutta leimasi väärällä toiseksiviimeisellä rastilla ja mestaruus menikin Teuvolle ja Masalle hylkäys ja samasta syystä myös risto hylättiin. Numero-oppia miehille. Esko onneksi osasi numerot, kirien maaliin sijalla 25.

Tuplassprinttiä Kuusankoskella ja Tuusulassa.

Lauantaina 1.9. Kuusankosken Voikkaalla Masa oli neljäs, Kari viides ja Mara seitsemäs.
Tuusulassa 2.9. Teuvo kirmasi sijalle kaksi!

H65 sarjan voittajan Kari Sanen reitti iltapäivän sprintissä, aika 10:54, Masa käytti minuutin enemmän aikaa!

Nummelan Veikkoinkorvessa 26.8. järjestetyssä tuplasprintissä Masa sijoittui neljänneksi.

Terveist helteisestä Unkarista
Kolmen ensimmäistä kisaa kohtuullisesti, kolme keltaista paitaa. Loput
kaksi perseilleen.
Tässä iässä kahden viikon putki  lähes 35 asteen helteessä tuntuu jo
liian kovalta…
Masa  21.8.

Järvenpäässä ratkottiin 15.8. Päijät-Hämeen aluemestaruudet sprintissä. Teuvo otti mestaruuden ja Risto hopeaa!

Lammin Evolla
kisailtiin 11.8. Päijät-Hämeen alueen mestaruuksista pitkällä matkalla. Kari oli kisaamassa ja kipitti sijalle kuusi.

Masa viestitti 11.8. Terveiset Latviasta
Viikolla 32 järjestettiin Latvian Siguldassa noin 50 km Riikasta
sisämaahan WOC kisat .
Samassa yhteydessä oli kuuden osakilpailun
katsojakisat, jossa osanottajia noin tuhat.
Ensimmäinen kisa oli sprintti Kronvalden puistossa keskellä Riikaa WOC kisan karsintarasteilla. Rata oli juoksuvoitoinen , ei merkittäviä reitinvalintavaihtoehtoja.
Toinen kisa Carnikavassa (rannikolla). Maasto  vastasi ensi vuoden WMOC pitkän matkan maastoa.
Kolmas kisa Latvian  etnografisen ulkoilumusenon puistossa lähellä Riikan keskustaa.
Neljäs kisa Siguldassa WOC kisan keskimatkan loppuosan maastossa jyrkissä  jokiuoman rinteissä. Maastossa oli ainakin sata vuotta vanhoja  kaatuneita puunrunkoja ja risukkoa, varsinaista viidakkoa. Viides kisa olisin Matzia Kagan kivassa kangasmaastossa , Riikan ja Siguldan puolivälissä.
Kuudes kisa WOC viesti- ja pitkän matkan maastossa
Siguldassa. Siihen en enää osallistunut, vaan tultiin jo perjai-iltana
laivalla Tallinasta Suomeen. Tuloksia kisoista voi katsella WOC
sivuilta. Tiistaina lähden Unkariin Hugaria Cupaan, viisi osakilpailua.

Varsinais-Suomen rastipäivillä Liedossa 4.8. Kari suunnisti keskimatkalla sijalle neljä!

Masa voitti Keuruulla keskiviikkona 1.8. avoimen spritin H65 sarjan, jossa hän luokkaa muita parempi. Hyvä Masa!

Lahti-Suunnistusta 2018 isännöi Rastivarsat, kisat pidettiin 28.-29.7.  Orimattilan Viljaniemessä. Sokin suunnistajat olivat lauantain keskimatkalla hukassa; Jorkka 21., Mara 32., Hessu 24. ja Masa keskeytti. Sunnuntaina tahti onneksi parani; Jorkka 2., Hessu 4. ja  Masa 13. ja Mara 21.Yhteistuloksissa Jorkka 5., Hessu 10.  ja Mara 21…. eli varaa on? parantaa!

Tampere-Suunnistuksen sprintissä 27.7. Masa otti ylivoimaisen voiton ns. knock-out kisassa; reitillä oli hajontoja (kolmella välillä vaihtoehto a tai b) – kilpailija sai valita minkä hajonnan kullakin hajontavälillä juoksi. HYVÄ MASA!

Kainuun Rastiviikolla heinäkuun alussa Kari pinkoi onnistuneesti joka osakilpailun ja oli lopputuloksissa 12.

Rinkelirastien sprintissä 29.6. Masa pinkoi voittoon! Hyvä Masa!

Hämeenlinnan Tarmon 70 juhlakilpailussa Linnavuoren tosi suppamaastossa Kari suunnisti selvään voittoon ja Masa suppaili kolmanneksi  – HYVÄ KARI ja MASA!

Erkki Kohvakan muistokisoissa Kangasniemellä
10.6. Masa suunnisti sijalle neljä ja Mara viisi!

Tampereen sprintissä 8.6. Masa riensi ’nuoremmissa’ pojissa sijalle seitsemän.

Kari suunnisti sijalle 9 Someron supikoissa 3. kesäkuuta – suurin osa kisailijoita jäi taakse!
Jorkka SM-pronssille
Kouvolan Vuohijärvellä kisattiin 26.5. keskimatkan suomenmestaruuksista.
SOC Asikkalan kisaan osallistuneet selvittivät tiensä aamun karsinnasta iltapäivän finaaliin!
Jorkka suunnisti tapojensa mukaan tasaisen varmasti, tuloksena SM-pronssi – Onnittelut!
SOCin kesäsuunnistajista Mara oli 22. ja Masa 27.
Hiihtosuunnistuksen maailmanmestari Teuvo oli kuudes ja  mestarirohmu Hessu löytyy  sijalta 19.

Päijät-Hämeen aluemestaruudet keskimatkalla ratkottiin Kärkölässa 23.5.

Masa suunnisti mestariksi, Mara ja Teuvo olivat pronssilla, Kari sijalla kuusi!

Karkki-Rasteilla 19.5. Hessu jalkavaivasta huolimatta kirmasi toiseksi, Risto oli kuudes ja Masa 26.

Kangasalalla 12.5. pidetyissä pyöräsuunnistuskilpailuissa Teuvo oli sprintissä 2. ja polkaisi keskimatkalla ykköseksi.

Helatorstaina Lapin aluemestaruuskisoissa Esko pokkasi sijat 1 ja 2

Prisma-rasteilla Hessu oli 3. ja Masa 5.

Asikkalan Puhti-kaura rasteilla 6.5. Teuvo oli NUMBER ONE ja Masa kakkonen, Hessu löytyy sijalta 4.

Vappusateeseen ’rynnättiin’ niin Tuusulan perinteisillä vappurasteilla kun Vehkalahdellakin!